Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horti Venture Challenge zoekt tuinbouwinnovaties

Horti Venture Challenge is een pilot-programma welke de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen specifiek heeft ontwikkeld voor start-ups en spin-outs, die actief zijn in of voor het hele tuinbouwcluster.



Via het pilot-programma krijgen startende of bestaande ondernemers, die een nieuwe koers willen varen met een nieuw businessconcept, ondersteuning om hun marktpositie en propositie op een nieuw en hoger niveau te tillen. Naast het programma krijgen ze tevens een mentor tot uw beschikking: een topondernemer uit de tuinbouw.

De Horti Venture Challenge staat open voor alle nieuwe business initiatieven in en voor de tuinbouw. Alle deelnemende teams mogen rekenen op een sterke impuls in de ontwikkeling en validatie van het business initiatief en daarnaast opgenomen in een groot en relevant netwerk van bedrijven, start-up coaches en investeerders.
De winnaar van deze 1e editie van Horti Venture Challenge ontvangt een prijs van €10.000 te besteden aan de doorontwikkeling van de business.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: