Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agro Care, Kesgro en Kester-Steekelenburg vieren fusie met LED-feest

Een fusie, brrrr… veel personeelsleden krijgen er de bibbers van uit angst voor het onbekende. Dat een fusie ook leuk kan zijn, heeft Arling laten zien met LED's meet @Agro Care, een personeelsfeest voor de drie fuserende bedrijven Agro Care, Kesgro en Kester-Steekelenburg. Met een ludiek en vooral interactief personeelsfeest is de toon gezet voor een succesvolle samenwerking.



Meet & Greet
Arling bedacht het thema LED's Meet, om het personeel op een laagdrempelige manier kennis met elkaar te laten maken, met zoveel mogelijk ludieke interactiemomenten. De gasten werden verwacht bij Kesgro in Middenmeer. Via de met LED-kubussen verlichte entree vervolgden de gasten hun weg door de met blacklight verlichte bedrijfshal naar de corridor van het bedrijf. Daar werden ze enthousiast ontvangen door het komische trio Bea, Betty en Anton, de gastvrouwen en gastheer van de avond. Iedere gast ontving van dit trio vijf glow-armbandjes in dezelfde kleur. Met de opdracht om met vijf verschillende kleuren glow-armbandjes naar huis te gaan.



Tijdens de opening van het feest waren eerst de directieleden aan de beurt om zichzelf voor te stellen. Gastvrouw Betty vroeg ze in aanwezigheid van alle personeelsleden het hemd van het lijf. Met een druk op de knop opende de directie de avond middels een indrukwekkende openingsact, een act waarbij twee artiesten de fusie in beeld brachten met indrukwekkende LED-graphics (POI's).



Hierna was het aan de personeelsleden om hun nieuwe collega's te leren kennen. Bijvoorbeeld door samen op de foto te gaan in het LED-fotohokje of door een persoonlijke boodschap achter te laten met glowverf bij het "LED's leave a message" doek. Ook bij de toiletten was het tijd voor een ludiek fotomomentje, in het kader van de wedstrijd 'Agro Care's next Plee Model'. Muzikaal werd de avond ingevuld door DJ Miss Sugaware en saxofonist Costar, met als verrassing een optreden van een surprise-act. De hele avond werden de gasten voorzien van heerlijke hapjes, drankjes en konden ze hun eigen Gin Tonic laten samenstellen bij de Gin Tonic bar.



Voor meer informatie:
Arling
Smederijstraat 16
2671 BV Naaldwijk
+31 174 - 44 54 74
post@arling.nl
www.arling.nl
Publicatiedatum: