Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agro+Zorg, zorgcollectief voor vast personeel

Het merendeel van de agrarische ondernemers maken al jarenlang gebruik van de collectiviteitskorting via LTO op hun zorgverzekering. Hiermee besparen zij jaarlijks al gauw €100,- per persoon. Deze collectiviteitskorting was tot voor kort alleen beschikbaar voor de ondernemer en het gezin zelf. Om ook werknemers van onze leden te laten profiteren van het lidmaatschap, is er een nieuw collectief opgestart namelijk: Agro+Zorg. Hiermee krijgen werknemers dezelfde voorwaarden en korting als LTO-leden. Werkgevers kunnen hun medewerkers hiermee een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde bieden.

Het Agro+Zorg collectief is beschikbaar voor iedereen die bij een agrarisch bedrijf werkt, waarvan de werkgever lid is van een LTO-organisatie. Werkgevers in de tuinbouw, veeteelt, akkerbouw, paardenhouderij, melkveehouderij of één van de vele andere agrarische sectoren kunnen hun medewerkers hier op attenderen. De medewerker én hun gezin profiteren van kortingen tot 10% op de basisverzekering en tot 17% op de aanvullende verzekering.

"Geen gedoe"
Het bieden van deze korting op de zorgverzekering, kost de werkgever nagenoeg geen tijd en moeite. Medewerkers regelen alles zelf met Agro+Zorg. Zij kiezen eigenhandig uit twee gecontracteerde zorgverzekeraars namelijk Zilveren Kruis of CZ. Ook de premie wordt rechtstreeks bij de medewerker(s) geïncasseerd. Om het werkgevers gemakkelijk te maken, zijn flyers beschikbaar die aan medewerkers verstrekt kunnen worden. Ook kunnen werkgevers hun medewerkers attenderen op Agro+Zorg door hen te verwijzen naar de website: www.agropluszorg.nl.

Bron: LTO Seizoenarbeid
Publicatiedatum: