Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kansen voor Nederlandse bedrijven in ontwikkelingslanden

BoP Innovation Center (BoP Inc) heeft een capaciteitsbeoordelingstraject ontwikkeld om Nederlandse agribusiness bedrijven in ontwikkelingsmarkten te helpen slagen. De capaciteiten zijn ingedeeld in de categorieën Resource, Processes en Values (Middelen, Processen en Waarden), waar verschillende onderwerpen aan bod komen, die ook relevant zijn voor bijdrage aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs). BoP Inc ontwikkelde dit initiatief in samenwerking met het Food & Business Knowledge Platform (F&BKP) en het Wageningen Centre for Development Innovation (CDI)/PPPLab.

Het traject zal Nederlandse agribusiness bedrijven helpen de interne capaciteiten te identificeren, die nodig zijn om succesvol te zijn in dynamische ontwikkelingsmarkten. Het zal de deelnemende bedrijven ondersteunen om een betere grip te krijgen en publieke erkenning te ontvangen voor hun potentieel en ambitie om bedrijfsmodellen te ontwikkelen, ook als het gaat om mensen met lage inkomens. Hierdoor wordt aan de SDG bijgedragen en zullen agribusiness bedrijven ook worden geholpen om voor overheidsfinanciering in aanmerking te komen.

Het traject bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Snelle online scan met relevante personeelsleden
  • Een halve dag interne workshop over capaciteitsbehoeften
  • Bedrijfsspecifiek rapport
  • Zichtbaarheid in het openbaar verslag over algemene inzichten
  • Netwerkevenement met gelijkgestemde agribusiness ondernemers 
De eerste tien Nederlandse agribusiness bedrijven die zich aanmelden - vóór 1 december 2016 – ontvangen het traject voor de gesubsidieerde prijs van €1000 in plaats van de werkelijke waarde (€4000).

Download de flyer hier.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar brouwer@bopinc.org.
Publicatiedatum: