Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goede vooruitzichten Marokkaanse citrus- en groente export

Rederij OPDR Hamburg, onderdeel van de CMA CGM Group, heeft drie van haar diensten geoptimaliseerd die Marokko met Noord-Europa en Rusland verbinden: de diensten DUNKRUS, AGAX en CISS zijn daarmee precies op tijd voor het Marokkaanse citrus- en groenteseizoen om de verhoogde vraag te bedienen en overtuigen met 0havenrotaties en uitstekende transittijden.
 


De herziene diensten bieden uitstekende voorwaarden voor snelle en betrouwbare verschepingen van Marokkaanse exportproducten in koelcontainers naar de strategisch belangrijke markten in Noord-Europa. Met in totaal vier afvaarten per week vanuit Marokko verbinden de diensten het Noordwest-Afrikaanse land met een groot aantal Europese landen: Spanje (inclusief Canarische Eilanden), Duitsland, Frankrijk, België, Nederland, Engeland en Rusland.

De met elkaar gecombineerde diensten DUNKRUS en AGAX worden uitgebreid met het aanvaren van de havens in Agadir, Tanger-Med en Sint Petersburg, waardoor de klanten in slechts tien dagen op een directe verbinding tussen Marokko's belangrijkste havens voor de export van agrarische producten en Rusland - de grootste markt voor Marokkaans citrus – kunnen rekenen. De zes ingezette schepen maken na slechts vierenhalve dag een tussenstop in Rotterdam. Bij de Container Terminal Sint Petersburg (CTSP) arriveert men slechts vijf dagen later.
 
Verder biedt OPDR een wekelijkse dienst tussen Marokko, de Canarische eilanden en Noord-Europa aan: de CISS-dienst verbindt Agadir en Casablanca met Hamburg, Rotterdam en het Verenigd Koninkrijk (Tilbury), met tussenstops op Tenerife, Las Palmas en het Iberisch Schiereiland – de beste voorwaarden voor verschepingen vanuit subtropische regio's naar Noordwest-Europa.
 
Publicatiedatum: