Bij PLUS start je voortaan op de AGF afdeling
Makerij
In de nieuwe winkel staat de Makerij centraal. Daar worden verschillende producten vers op de winkelvloer bereid, waaronder pizza's en sandwiches. Dat geldt ook voor pulled pork, warme kip en gebakken vis. Daarnaast zijn in de Makerij verse seizoensmaaltijden, soepen en salades verkrijgbaar. Op de brood- en gebakafdeling worden de hele dag door harde en zachte broodjes van vers deeg gebakken. Ook vlaaien worden in de winkel bereid. Op de AGF-afdeling vindt de consument een citruseiland met onder andere de verse sinaasappelsap machine en vers bereide smoothies. Nieuw is ook het flexitariëreiland voor 'een dagje zonder vlees'. Denk aan bonen, peulvruchten, eieren, vis en vleesvervangers. Binnen de kruidenierswaren gaat extra aandacht uit naar wijn, koffie, thee en speciaalbieren. Zo is er een uitgebreider assortiment en uitleg over de achtergrond van deze producten.
Onderscheidend vermogen
Jan Brouwer, algemeen directeur van PLUS: "Ik ben enorm trots op de nieuwe PLUS formule. Een moderne winkel met nadruk op verse producten, een ruime opzet en een dominant actieaanbod past goed bij onze huidige strategie. Bovendien versterkt het ons onderscheidend vermogen van lokale ondernemers die onze consumenten goed kennen en zeer actief zijn in hun lokale markt. We verwachten dan ook dat deze nieuwe formule zorgt voor een nog betere winkelbeleving, sterkere klantrelatie en omzetgroei als vervolg op onze huidige succesvolle koers."
Foto: uit tweet Nanouk van Leeuwen