Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De eerste kas van Abu Dhabi

Een nieuwe 20 hectare grote kas maakt het mogelijk voor Elite Agro in Abu Dhabi om voor het eerst lokale groenten te leveren aan consumenten in de VAE, waaronder tomaten en chilipeper.

Vanuit een gloednieuwe 20 hectare kas met verpakkingscentrum vlakbij Al Ain, ondersteund door de al bestaande 'home farm' in Al Maha, leverde Elite Agro al aan de handel, groothandel en horeca.

Succes binnen belangrijke uitdagingen

Er is veel moeite gedaan om nieuwe lijnen te ontwikkelen die de behoeften van de consument zullen bevredigen. Nieuw deze zomer was de flow-wrap machine die Elite Agro in staat stelde om hun productie er op zijn voordeligst uit te laten zien met behoud van versheid en voorkoming van milieuvervuiling. Dit opent de deuren voor vele nieuwe mogelijkheden.

Een van Elite Agro's meest succesvolle samenwerkingsverbanden was de voortzetting van een 'Farmers Club' met belangrijke lokale klanten. De promotie van lokale producten via de Farmers club heeft ertoe geleid dat de schappen niet alleen gevuld zijn met importproducten wat normaal gesproken het geval is in VAE in de zomer.

Consumenten leren de hoge kwaliteit en de iets lagere prijs van de lokale zomerproducten waarderen, terwijl ze tegelijkertijd dezelfde voordelen van veiligheid en traceerbaarheid krijgen als die van de Europese producten.
 
Publicatiedatum: