Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Veldhoven investeert in nieuwe seizoen

Tholen - Er is dit jaar flink geïnvesteerd bij Machinaal loonbedrijf Van Veldhoven. De loodsen zijn gerenoveerd, asbestdaken vervangen en rondom nieuwe gevels geplaatst. Het ziet er weer spic en span uit.



Het machinepark is aangevuld met een nieuwe shovel en nieuwe spuitmachines om de binnenkant van de kas te kunnen reinigen. Bovendien is er een nieuwe versnipperaar aangekocht. Deze versnipperaar heeft meer pk's en stoot schone uitlaatgassen uit. Dat is gunstige voor het gewas wat nog blijft staan zoals bijvoorbeeld bij een tussenteelt.

Dennis van Veldhoven geeft aan dat de teeltwisseling al in volle gang is. De belichte tomaten zijn er al uit. Dat is ieder jaar weer de aanloop naar de tomaten en paprika's etc… Volgende week barst het echt los. Met 15 - 20 man worden dagelijks de kassen leeggemaakt en gereinigd. Dennis: "We zijn er klaar voor."




 
Voor meer informatie:
Machinaal loonbedrijf van Veldhoven B.V.
(0174) 51 32 02
www.vanveldhoven.nl
info@vanveldhoven.nl