Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De 'Ultrabagger': negen verpakkingsopties op één machine

Giro Pack heeft al veel positieve reacties ontvangen over zijn zeer veelzijdige automatische zakvulmachine. De 'ultrabagger' van Giro is de meest flexibele automatische zakvulmachine op de markt en biedt tot negen verschillende verpakkingsmogelijkheden.
 



Alle negen netzakken, die hierboven afgebeeld zijn, zijn vervaardigd uit zacht geweven netstof en hoogwaardig bedrukt folie. De netzakken zorgen dat het verpakte product goed zichtbaar en zijn eveneens ademend zodat het product langer houdbaar is. Optionele handvatten of greepopeningen maken dat het product gemakkelijk te hanteren en vervoeren is.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de machine veel bekijks trok tijdens de PMA beurs, wat volgens Giro's salesmanager, Josh Logsdon, toegeschreven kan worden aan de '9 bags - 1 Machine' reclamecampagne. "Klanten vroegen ons vaak om een veelzijdige machine waarmee aan de voortdurend veranderde vraag beantwoord kan worden. Met de 'ultrabagger' kunnen verpakkers flexibel inspelen op wisselende verpakkingstrends zonder dat zij hiervoor grote investeringen hoeven te doen."

De Ultrabagger is verkrijgbaar in een standaard en zachte uitvoering en is geschikt voor het verpakken van talloze producten zoals appelen, avocado's, citrus, uien en aardappelen.

Voor meer informatie:
Jennifer Doxey
Tel: 559.474.5694
jdoxey@giropackusa.com
www.giropack.com
Publicatiedatum: