Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Perlinger (Oostenrijk) kiest voor Berkvens Greenhouse Mobility

Tholen - Perlinger uit Wallern im Burgenland, uit Oostenrijk heeft vorige week zijn handtekening gezet onder het verkoopcontract van Berkvens Greenhouse Mobility. Het bedrijf uit Asten levert daar binnenkort een aantal buisrailkarren. Met behulp van deze karren gaan de medewerkers het gewas oogsten en verzorgen.




Perlinger Gemüse is op dit moment een van de grootste groententelers van Oostenrijk. Ze breiden op dit moment hun areaal onder glas uit. Er wordt ca 10 hectare bijgebouwd. In deze kassen worden er paprika's geteeld. De verwachting is dat in februari 2017 de eerste paprika's geoogst zullen worden in deze nieuwe kas. Perlinger Gemüse is overigens ook een grote AGF-handelaar in Oostenrijk. Een kleine 100 telers verdelen hun producten via dit handelsbedrijf.

Leon Verkoelen: "Patrick Haider koos voor ons vanwege onze mechanische wagens. Er zit geen elektronica in waar het niet nodig is. Dat biedt veel voordelen. Dit komt vooral ten gunste van de betrouwbaarheid. En dat is belangrijk in tijden van topdrukte."
 



Voor meer informatie:
Leon Verkoelen
Berkvens Greenhouse Mobility B.V.
Molenakkers 9
5721 WR, Asten (The Netherlands)
Tel +31 (0) 493 670 087
Mobile +31 (0) 611 709 990
Leon@GreenhouseMobility.com
www.GreenhouseMobility.com
Publicatiedatum: