Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jubilea Toon van Esch en Edwin van Eijndhoven bij Gebrs van Aarle

Gebrs van Aarle zet deze week twee medewerkers in het zonnetje. Toon van Esch en Edwin van Eijndhoven vieren alle twee een mooi jubileum bij de Brabantse AGF Groothandel.

Toon van Esch trad 40 jaar geleden op 18 oktober 1976 in dienst. Na diverse functies te hebben bekleed, is hij de laatste jaren actief als facilitair manager. Met zijn jarenlange ervaring, scherpe visie en bedreven manier van aanpakken is Toon een gewaardeerde kracht en mag zich met recht 'tot het meubilair van Gebrs van Aarle' benoemen.



Ook niet meer weg te denken is in- en verkoper Edwin van Eijndhoven. Hij trad 25 jaar geleden in dienst, op 21 oktober 1991. Edwin begon als orderpicker en groeide intern door tot zijn huidige functie. Edwin is een AGF-man in hart en nieren en een zeer gewaardeerde medewerker.

Gebrs van Aarle feliciteert Toon en Edwin met hun jubilea en hoopt nog jaren van hun kennis, passie en gezonde dosis humor te mogen genieten.

Wilt u Toon van Esch of Edwin van Eijndhoven feliciteren?
U kunt een e-mail sturen naar verkoop@aarlegebrs.nl. Uw post kunt u richten aan Gebrs van Aarle, Leeuwenhoekweg 39, 5482 TK Schijndel.

Publicatiedatum: