Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saladebar teelt eigen kruiden en bladgroenten

In november dit jaar opent in Gent een zelfvoorzienende saladebar. In een aparte module binnen de zaak worden bladgroenten en kruiden geteeld in een afgesloten klimaatkamer. De initiatiefnemers hopen dit concept tegen 2020 uit te rollen in circa 20 vestigingen in Belgiƫ. Dankzij deze hydrocultuur kunnen de ondernemers lokaal, klimaat onafhankelijk telen en hun productie precies afstemmen op de vraag.



Voor het hele artikel, klik hier.

Bron: Landbouwleven.be
Publicatiedatum: