Dé website voor de Nederlandse groententeelt


Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Vanaf januari 'Ready to eat' bleekselderij sticks


Tijdens de Fruit Attraction heeft de Spaanse G's Group zijn nieuwste aanwinst voor het AGF-schap gepresenteerd: kant-en-klare bleekselderijstengels.

Onder de merknaam Love Fresh zal G's Group dit nieuwe format in januari op de markt brengen nadat het bedrijf zijn verwerkingsfaciliteit in Murcia in gebruik heeft genomen. G's Group heeft de mogelijkheid echter aangegrepen om het merk Love Fresh alvast onder de aandacht te brengen tijdens Fruit Attraction.

"We hebben hoge verwachtingen over hoe ons product op de markt ontvangen zal worden. Vandaar dat we het graag tijdens Fruit Attraction wilden lanceren. We zijn een grote bleekselderijproducent en beleveren de hele Europese markt met versgesneden producten. We willen dat bleekselderij onderdeel uit gaat maken van de dagelijkse voeding van consumenten. Vandaar dat we een gemakkelijke portieverpakking introduceren die handig mee te nemen is," vertelt Jorge Reig, directeur versproducten bij G's Group Spanje.

Aan de introductie is een originele fotowedstrijd op sociale media verbonden, waarbij via de hashtag #lovefreshattitude foto's met als thema een gezonde levensstijl ingezonden kunnen worden.

Voor meer informatie:
www.gs-fresh.com/

Publicatiedatum: 13-10-2016

  

Reacties:


This article is very interesting to read. Thanks for publish.
and if you Create a special atmosphere in your home/Office with natural fresh.
Contact us : https://airfresh24.com


manasi, Poland - 5-9-2017 4:56:52


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: