Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seminar N&S 'Spreken als een kampioen'

Goed kunnen communiceren en uitblinken in het spreken in het openbaar: het worden als onmisbare vaardigheden van moderne leiders beschouwd. Ontdek op het unieke seminar van speechwereldkampioen Dananjaya Hettiarachchi hoe u met (veel) meer impact kunt spreken. Leer hoe u de aandacht krijgt en mensen kunt blijven boeien. Hoe u simpel en impactvol belangrijke boodschappen overbrengt in een gesprek, in een overleg of tijdens een presentatie.

Dananjaya Hettiarachchi won in 2014 tijdens het toonaangevende Toastmasters' Championship of Public Speaking van 30.000 deelnemers uit 126 landen. Inmiddels heeft hij wereldwijd duizenden workshops en seminars gegeven over spreken in het openbaar, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Op initiatief van N&S Quality Consultants komt Dananjaya nu voor de eerste keer naar Nederland.
Tijdens het seminar 'Spreken als een kampioen' laat Dananjaya u ervaren hoe het werkt. Op basis van praktische tips maakt hij van u een betere spreker. Hij geeft versnelling aan persoonlijke ontwikkeling en draagt op deze manier bij aan het realiseren van uw doelen.

Waarom u dit niet wilt missen? Dananjaya is een bewezen topspreker, die wereldwijd veel lovende kritieken heeft gekregen. Inspirerend, praktisch, verbindend en toonaangevend. Dat is Dananjaya. Een ware speechkampioen!

"As Elvis Presley is the superstar of rock 'n roll, Dananjaya is the superstar of Public Speaking"
- Dr. Thomas Rose, TACHLES Coach & Consultant -

Dit seminar is ideaal:
• Als u praktische technieken wilt ontwikkelen om tijdens speeches en spreekbeurten de aandacht te krijgen en vast te houden;
• Als u uw boodschap impactvoller wil communiceren;
• Als u wilt dat mensen geïnspireerd raken door wat u zegt;
• Als u een versnelling zoekt van uw persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie of aanmelden?
Kijk op de website of neem contact op met Ilse van de Sande. Dit kan via office@ns-quality.nl of 0418 – 57 58 59.

Publicatiedatum: