Hoe verpak ik versneden groenten en fruit?
Vragen die onder andere beantwoord worden:
• Wat is het effect van de verschillende verwerkingsstappen op de initiële kwaliteit van versneden groenten en fruit?
• Welke technieken zijn ter beschikking voor het garanderen van een optimale initiële microbiologische kwaliteit vóór het verpakken?
• Op welke manieren kan de respiratiesnelheid van versneden groenten en fruit berekend worden?
• Hoe kan de selectie van de verpakkingsconfiguratie afgestemd worden op de respiratiesnelheid van versneden groenten en fruit?
• Welke verpakkingsmaterialen en verpakkingstechnieken komen in aanmerking voor het verpakken van versneden groenten en fruit?
Bezoek onze website voor meer informatie.
Datum en uur
13 oktober 2016
9u30 - 16u
Locatie
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen UGent
Coupure Links 653
B-9000 Gent
Lesgevers
An Vermeulen - Pack4Food
Peter Ragaert - Pack4Food
Frank Devlieghere - LFMFP, UGent
Voor meer informatie en aanmelden:
http://www.pack4food.be/form/inschrijven-opleiding-emap