Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Valon Bahtiri, Mitrofresh:

"Ik ga mijn verkoop toch niet tegenhouden door ruimtegebrek!"

Tholen - Het lijkt wel of Mitrofresh een patent heeft op verhuizen. Na op diverse locaties in het Westland te zijn gehuisvest, streek de specialist in Aziatische paddenstoelen afgelopen jaar neer aan de Transportweg in Maasdijk. Inmiddels staat het warehouse weer vol (Aziatische) paddenstoelen, bladgroenten en exoten. "Onze omzet verdubbelt jaarlijks en we zitten alweer krap in ons jasje. Inmiddels werken er bij Mitrofresh 30 mensen. Maar ik ga mijn verkoop toch niet tegenhouden vanwege ruimtegebrek", vertelt Valon Bahtiri.



Het gros van de omzet (80%) haalt Mitrofresh nog uit Aziatische paddenstoelen. "Deze markt groeit nog aanzienlijk. Mensen gaan op zoek naar iets nieuws en door een joint venture met één van de grootste Aziatische paddenstoelkwekerskunnen we een brede beschikbaarheid garanderen", vertelt Valon. Hardlopers zijn onder meer de shiitake, eryngii en enoki, die Mitrofresh als eerst ook in de mini-variant op de markt bracht. Het bedrijf vult het paddenstoelenassortiment aan met een breed Aziatisch assortiment, variërend van Ya- en Nashi-peren tot wintermeloenen, Chinese bladgroenten en lotuswortelen.

"De Benelux is onze groeimarkt en we richten ons hoofdzakelijk op horecaleveranciers en winkels. We hebben onze verpakkingslijn volledig uitgebreid, waardoor we op klantniveau kunnen verpakken. Kleine verpakkingen zijn erg gewild en we kunnen ook veel combinatieverpakkingen maken. Grote of kleine aantallen, mix-pallets. Alles is hier mogelijk. Klanten weten hier dat ze een scherp aanbod krijgen en dat we leveren op maat", besluit Valon.



Vandaag staat Mitrofresh nog op AGF Detail (stand 382). Volgende week is het bedrijf als standhouder present op de Fruit Attraction in Madrid (7E08).


Voor meer informatie:
MitroFresh
Transportweg 61
2676 LM Maasdijk
T: +31 (0)174 - 245543
F: +31 (0)174 - 289992
v.b@mitrofresh.com
www.mitrofresh.nl