Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Japanse staatssecretaris bezoekt paprikateler Valstar

Op maandag 19 september bezocht de Japanse staatssecretaris, Ken Saito, in aanwezigheid van burgemeester Van der Tak en wethouder Weverling, paprikateler Valstar in De Lier.



"Het was bijzonder om te merken dat deze staatssecretaris zich enorm goed had ingelezen. De Japanse tuinbouw zou zo graag een grote stap willen maken naar de moderne Westerse tuinbouw. Maar om meerdere reden, die hij deels in beeld heeft, maar waarbij hij ook onze visie vroeg, wil dat niet lukken," aldus de gebroeders Valstar op hun Facebookpagina.



"Dit keer mocht onze bezoeker 'in de kar' klimmen in plaats van erop. Zo kon hij even van het uitzicht van de hele kas van boven het gewas genieten. Het was even een hilarisch moment, want er moest wat geklauterd worden."



"Het was een middag met serieuze gesprekken maar ook veel lachende gezichten. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar... Wie weet wat hier uit kan voortkomen! Wat zou het mooi zijn als de Westlandse tuinbouwsector de Japanse agrarische sector een boost kan geven."

Voor meer informatie:
Gebr E & W Valstar
Hooflaan 8
2678KM De Lier
0651631988
0651916842
www.groenepaprika.nl
Publicatiedatum: