Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste paal nieuwbouw Laboratorium Enza Zaden

Enza Zaden heeft in klein comité de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van een ruim 10.000 m2 groot utiliteitsgebouw, waar straks een groot gedeelte van de R&D - laboratoriumafdelingen naar toe zal verhuizen. Sinds begin 2015 is er hard gewerkt aan de nieuwbouwplannen voor dit gebouw, welke niet alleen laboratoria en kantoren omvat, maar ook een groot aantal onderzoekcellen die bijdragen aan de innovatieve productontwikkeling.



Het ontwerp bevindt zich midden op de hoofdlocatie in Enkhuizen en vormt samen met het bestaande PMV-gebouw het hart van de R&D. Een 18 meter hoge entreetoren fungeert als centraal punt op de locatie en het nieuwe gebouw.



AAB heeft samen met Enza Zaden het ontwerp gemaakt en technisch uitgewerkt. Naast dat AAB de projectleider is op bouwkundig en installatietechnisch gebied van dit complexe project, zijn ook alle vergunningsaanvragen door AAB verzorgd. De bouw van het gehele project neemt ruim een jaar in beslag en sluit aan op de circa 1 hectare onderzoekskassen die hierna worden gerealiseerd.

Voor meer informatie:
Enza Zaden
Haling 1E
1602 DB
Enkhuizen
T +31 (0)228 350 100
F +31 (0)228 315 960
info@enzazaden.nl
www.enzazaden.nl

Voor meer informatie:
AAB
Tel:0174-637637
www.AABnl.nl
Publicatiedatum: