Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Victor Monster, Liquidseal;

"Ambitie is de jaarlijks omzet te verdubbelen"

Victor Monster is eigenaar van Liquidseal, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verlengen van de houdbaarheid van versproducten. In een interview op BNR radio vertelt hij over het product, een substantie dat een microfilm op producten achterlaat en de houdbaarheid van snijbloemen en verschillende groenten met ettelijke dagen verlengt. In rozen kan dat naar eigen zeggen zelfs tot een week en voor avocado's een dag of drie.



"Het doet feitelijk twee dingen", vertelt Victor. "De spray beïnvloedt de verdamping en het metabolisme van versproducten en kan zodoende de houdbaarheid verlengen. En je kunt er chemicaliën aan toevoegen, waardoor je een 'slow release' effect krijgt."

En hoe zit het met de voedselveiligheid? "Liquidseal is volledig biologisch afbreekbaar en om aan te geven hoe onschuldig het is: wil je er last van krijgen, dan moet je 500 meloenen eten."

Verder gaat Victor in op toepassingen, markten en potentiële voordelen van Liquidseal en spreekt hij de ambitie uit om de huidige groeicijfers van een omzetverdubbeling per jaar de komende jaren voort te kunnen zetten.

Klik hier om het interview terug te luisteren.
Publicatiedatum: