Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage receptie bij het Nederlands Consulaat-Generaal in Hongkong

Afgelopen week vond Asia Fruit Logistica plaats in Hongkong. Op de eerste avond van de beurs werden de Nederlandse aanwezigen traditiegetrouw uitgenodigd op de residentie van de Consul Generaal voor een diner. Dit jaar werd iedereen ontvangen door Annemieke Ruigrok, de nieuwe Nederlandse Consul-Generaal in Hongkong.


Ineke Ballering, William de Groot, Patrick Ballering, Arie van Helden en Hilbert Klop

Door het slechte weer was er wat vertraging tijdens de tocht van het beursgebouw naar de residentie. Dit mocht echter de pret in de bus niet drukken. Door de aanhoudende regen vond het dinner en de receptie voornamelijk binnen plaats.

Tijdens de receptie was er een toespraak van Nynke Runia, agrarisch adviseur aan de ambassade van Beijing. Zij is enthousiast over de aankomende export van paprika's van Nederland naar China, waarvan zij hoopt dat die in 2017 vol van start zal gaan. Het volgende producten die op de lijst staan om markttoegang te verkrijgen, zijn de Nederlandse paprika's en appelen, waarvan ze hoopt dat de processen sneller zullen verlopen.


Leonard Kampschoƫr, Fabian Dumont, Svetlana Soldatova, FruitMasters, en Pieter Kok van Cape Five

Op de receptie waren een honderdtal mensen aanwezig, waarvan het merendeel Nederlanders. Er werd volop gesproken over de eerste beursdag, waarvan de meesten positief verrast waren over de grote bezoekersaantallen.

Klik hier voor de fotoreportage van de receptie
Klik hier voor de fotoreportage van de Nederlandse/Belgische standhouders
Klik hier voor de fotoreportage van de internationale standhouders