Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
diverse AGF-bedrijven gaven acte de présence in Barendrecht

Intra Europe wint 18e editie Gerard van den Burg waterpolobedrijventoernooi

Zaterdag 10 september 2016 werd er gestreden om de felbegeerde cup in het Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht. Diverse bedrijven uit de AGF branche speelden uiteraard weer mee.


Gebroeders Duijvenstijn met een mix van jong en "wat ouderen"

Deze editie stond in het teken van het Europa Cup-avontuur wat de heren van ZPB H&L Productions eind van deze maand gaan beleven in Budapest. Als vice-kampioen van Nederland zullen de mannen van coach John van den Burg in de Champions League uitkomen tegen OSC Budapest en Waspo Hannover waarbij twee teams zich zullen plaatsen voor de tweede ronde van dit kampioenenbal.

Maar liefst 14 teams (verdeeld over 3 poules) speelden spannende maar sportieve wedstrijden waarbij na de finale ronde uiteindelijk nieuwkomer Intra Europe met de beker naar huis ging.


Team Fortuna Frutos met gastspeler Inge de Bruijn

Klik hier voor meer foto's

Eindstand :
1 Intra Europe
2 De Bondt Publishing
3 Cryotrans


Wilner ( beste speler van het toernooi), Ton van der Velden (alias Panda), 1 van de topschutters van de waterpolo Eredivisie en speler van ZPB H&L Productions Tak (eigenaar van Chinees restaurant Wah Ying)


De scheidsrechters kozen Wilner van Chinees restaurant Wah Ying als beste speler en Krijn Heijboer van H&L Productions als beste keeper van het toernooi.

Speciale dank gaat uit naar de scheidsrechters en vrijwilligers van ZPB H&L Productions voor de organisatie en Way Ying voor het fantastische buffet na afloop van het toernooi en Fruity Pack voor de fruitsalade.

Publicatiedatum: