Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gezondheidsoffensief AH

Kids Kook Battle moet kinderen aan groenten en fruit helpen

Circa 95 procent van de Nederlandse kinderen tussen 7 en 19 jaar eet niet genoeg groenten en fruit. Zo'n 14 procent van de Nederlandse kinderen heeft overgewicht. Door kinderen al vroeg zelf groenten te laten kweken en samen te koken, krijgen ze al jong plezier in gezond eten. Tijdens de Dutch Agri Food Week van 12 tot en met 25 oktober worden verspreid in heel Nederland kookwedstrijden gehouden om de groenten- en fruitconsumptie onder deze doelgroep te vergroten.

Kids Kook Battle
De kookwedstrijden worden gehouden in Kokerelli, Kids University for Cooking, Keukenbazen, het Kidskookcafé, Kidcooking en restaurants van Resto Van Harte. Albert Heijn doet daaraan mee via de Kids Kook Battle, een kookwedstrijd die op woensdag 19 oktober van 15.00 tot 18.00 uur wordt gehouden in De Foodhallen in Amsterdam. Degene die het lekkerste gerecht kookt van alle kinderen, krijgt een vermelding van het recept in de Allerhande.

Bron: Albert Heijn

Publicatiedatum: