Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kas voor Iceman Wim Hof

Hij stond 1 uur, 44 minuten en 22 seconden in een ton ijs en beklom in korte broek en razendsnel de Kilimanjaro. Wim Hof, alias The Iceman, brengt zijn lichaam met bijzondere experimenten tot het uiterste. Voor zijn nieuwe trainingslocatie is goede klimaatcontrole en contact met de natuur om hem heen van groot belang. Geen wonder dus dat hij voor een kas kiest.

Records
Onder luid applaus van bewonderaars wereldwijd heeft Wim Hof, alias The Iceman, vele records verbroken door de confrontatie aan te gaan met de kou. Met zijn uitdagingen trekt hij ook de aandacht van wetenschappers wereldwijd. De Iceman heeft aangetoond waar het menselijk lichaam toe in staat is zodra je je daar fysiek en mentaal toe zet. Hij zit bijvoorbeeld urenlang in ijsbaden of loopt in verdacht weinig kleding de Kilimanjaro op.



Lichamelijke mogelijkheden
Hoewel Wim Hof het nog altijd als een uitdaging ziet om zijn prestaties te verbeteren, wil hij nu vooral anderen laten inzien welke vele lichamelijke mogelijkheden we onbenut laten. Met de juiste training en oefeningen kan iedereen zijn lichaam sterker en weerbaarder maken tegen ziektes. Daarvan is hij overtuigd. Al vele mensen waaronder vele beroemdheden volgen zijn trainingen en oefeningen en hebben daar baat bij.

Voor de trainingsomgeving van The Iceman is het belangrijk één met de natuur te zijn en toch het klimaat perfect te kunnen beheersen. Om deze mensen beter te faciliteren en het goede binnen-buiten-gevoel te creëren is dankzij de tuinbouwsector een plan bedacht. Want waar kan je dat nu beter dan kan in een kas?





In samenwerking met IWT architecten en Reytec Innovation projects zijn de plannen gesmeed en ontwerpen. Oude schuur- en hal-opstallen worden volledig gestript en opnieuw opgebouwd. De grote hal zal als kas gaan dienen. Deze wordt bekleed met "luxe" kas profielen waarin isolatie glas gemonteerd wordt. Op het dek zullen doorlopende luchtramen van een breedkapper komen zodat ook de luchtingscapaciteit groot is. In combinatie met de grote schuifdeuren kunnen diverse temperaturen bereikt worden.



Uiteraard in combinatie met een lekker ijsbad is wordt het goed vertoeven in het mooie kassencomplex.

Voor meer informatie:
Reytec Innovation Projects
Raymond Mauritz
tel (0174) 247 490
www.reytec.eu
info@reytec.eu

Publicatiedatum: