Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tuindersvrouw en blogger Lisette:

"Juist trots zijn op de tuinbouw"

"Ondanks de nieuwe technologieƫn en geweldige ontwikkelingen kleeft er een vies en slecht imago aan de tuinbouw. En dat is zonde. In Nederland moeten we het onder andere van de land- en tuinbouw hebben." Dat schrijft blogger Lisette op haar website.

Lees de hele blog hier.



Lisette is vooral bekend van haar foto-imitaties van Sylvie Meis, waarbij ze de tuinbouw al regelmatig in een positief daglicht zet. Maar als tuindersvrouw moet haar ook iets anders van het hart. "Een blog over de tuinbouw. Waarom in vredesnaam? Spreekt dit het bloggerspubliek aan? Geen idee. Feit is dat ik 34 voetbalvelden aan tomaten-in-kas achter mijn huis heb staan. Dit bedrijf bepaalt grotendeels ons leven. Waar we wonen, wanneer (en of) we op vakantie gaan, hoe laat we eten, hoe gezellig het aan tafel is. Daarbij voel ik het als mijn taak om de tuinbouw in een positief daglicht te zetten."


Ook in haar Sylvie Meis imitaties voor Lieve Syl is Lisette regelmatig in de kas te vinden.

Dus tijd voor wat positief nieuws. En wat uitleg, tuinbouw voor dummies. In haar blog vertelt ze meer over de kas, de tuinder zelf, de WKK, aardwarmte, de bedrijfsvoering, Poolse buren en de financiƫle belangen van de tuinbouw. Want, vindt Lisette, "we mogen trots zijn op de tuinbouw!"

Lees de hele blog hier.

Publicatiedatum: