Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

28-29 september: Internationale Limgroup Asparagus Days

Het laatste decennium is het asperge-areaal in Europa flink gestegen. Vooral de uitbreiding van de arealen in Duitsland (22.000 hectare), Engeland (2000 hectare) en Nederland (3000 hectare) zijn opvallend. Ook in Zuid-Europa zijn er uitbreidingen en dan vooral in de teelt van groene asperges.

Het aspergeveredelingsbedrijf Limgroup is een vaste partner voor veel aspergetelers. Het aanbod aan "lim" rassen is de laatste jaren uitgebreid. Om telers deelgenoot te maken van de nieuwste ontwikkelingen in de asperge-industrie organiseert Limgroup op woensdag 28 en donderdag 29 september de internationale 'Limgroup Asparagus Days'.

Beide dagen kennen een programma dat bestaat uit een symposium over asperges, een vakbeurs met exposanten uit Noordwest-Europa en rondleidingen over het demoveld inclusief machinedemonstraties. Het demoveld herbergt veel nieuwe teelttechnieken waaronder dubbelrij plantsystemen, ondergrondse fertigatie, aanplant met perspotten en nog diverse ander teelt technische ontwikkelingen. Bezoekers kunnen zich gratis registreren via deze website.


Voor meer informatie:
Janneke Craenmehr
Limgroup
Veld Oostenrijk 13
Horst (Nederland)
T: +31 (0)77 3979900
E: jcraenmehr@limgroup.eu
W: www.limgroup.eu
Publicatiedatum: