Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Murko Seafood teelt lamsoor en zeekraal in Schorre

Culinair adviseur Jaap Sloof en Versspecialist Edwin Haazelager bezochten Barry Murre van Murko Seafood in het Zeeuwse Schorre, die lamsoor en zeekraal teelt. Barry vertelt dat een normaal snijmes volstaat om de toppen van de lamsoor en zeekraalplanten eraf te snijden voor de teelt, waar de smaak - lichtzuur - het best tot zijn recht komt. De oogstperiode van lamsoor is tussen half april en begin september. Die van zeekraal vanaf eind mei tot half september.

Publicatiedatum: