Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving voor Amsterdam Produce Show geopend

Het is nu mogelijk om in te schrijven voor The Amsterdam Produce Show and Conference (APS). Dit is een nieuw evenement dat erop gericht is om de internationale AGF- en bloemensector in Nederland bij elkaar te brengen.

Het evenement wordt georganiseerd door dezelfde instantie die verantwoordelijk is voor zowel The New York Produce Show and Conference als The London Produce Show and Conference. Het evenement zal op 2 tot 4 november plaatsvinden in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Netwerkmogelijkheden
Op dit evenement krijgen zowel Nederlandse als internationale deelnemers de gelegenheid om in contact te komen met een groot aantal AGF-inkopers uit de retail- en groothandelssector. Er zullen een aantal netwerkevenementen en op Nederland gerichte seminars worden gehouden. Verder zullen er kookdemonstraties worden verzorgd door de culinaire top van Nederland.

Register now
Bestel nu online uw tickets!. Deelnemers moeten zich voor 1 oktober 2016 inschrijven om in aanmerking te komen voor de early bird-korting van 10%. Inkopers mogen het evenement gratis bijwonen.

Het ticket geeft toegang tot de openingsreceptie van APS16 op 2 november en tot het Thought Leaders Breakfast Panel, de presentaties en de kookdemonstraties die op 3 november worden gehouden. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een bedrijfsexcursie, die op 4 november plaatsvindt als de APS is afgerond.

Neem voor meer informatie over de inschrijving contact op via register@amsterdamproduceshow.com.
Publicatiedatum: