Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste overwinning wielerteam Pentakeep-De Zeeuw

Met een overwinning van Joost van den Blink bij de vrije renners A, is de eerste overwinning behaald door de wielerploeg van Pentakeep-De Zeeuw in de eerste wielerronde van het Westland Klassement, de Ronde van Honselersdijk.



Vooraf was Pentakeep-De Zeeuw al de ploeg om in de gaten te houden. De renners zijn in vorm en erop gebrand om er dit jaar een succesvol seizoen van te maken. Van den Blink ontsnapte samen met drie andere renners halverwege de wedstrijd aan het peloton. Het lukte de vier niet om de voorsprong sterk uit te bouwen, zij kregen slechts enkele honderden meters voorsprong. Een ronde voor het einde zette Van den Blink nog eens aan en demarreerde en kwam zo alleen over de streep voor de overwinning.

Met de Ronde van Honselersdijk start traditiegetrouw het Westland Klassement. Gedurende de zomer worden in alle Westlandse plaatsen wielerwedstrijden gehouden en degene met de meest verdiende punten is aan het einde van het seizoen winnaar van het Westland Klassement. Van den Blink van Pentakeep-De Zeeuw mag de volgende ronde, die van 's-Gravenzande, starten in de leiderstrui.

Voor meer informatie:
www.pentakeep.nl
www.pentakeep-dezeeuw.nl
Publicatiedatum: