Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
John de Vries van De Westlandse Tuin:

"Wij zijn echt vakidioten, vers zit in ons bloed"

Tot de vaste bezoekers van AGF Detail in Houten behoort De Westlandse Tuin uit Rotterdam. De onderneming bestaat al sinds 1935. John de Vries, samen met zijn vader en broer Corné verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen: "Mijn opa is ooit begonnen met een hondenkar. Later ging hij met paard en wagen langs de deuren in Rotterdam-Zuid om groenten en fruit te verkopen. Wij zijn echt vakidioten, vers zit in ons bloed. Mij kun je midden in de nacht wakker maken om aan een heerlijke boomrijp geplukte mango te ruiken."



De Westlandse Tuin werd in 2013 derde bij de Verkiezing Beste Groenteman van Nederland. John de Vries is maar al te trots op deze onderscheiding: "We vielen in de prijzen door onze schitterde zaak, uitgebreid assortiment, vakbekwaam personeel, onderscheidende producten en omdat we echte ambassadeurs zijn voor de groentemannen. Daarnaast werden tevens de bedrijfsvoering, alle dossiers, voedselveiligheid en dergelijke onder de loep genomen en ook daarover was de jury dik tevreden."

Naast de particuliere klanten die dagelijks vanaf 07.00 uur tot 18.30 uur welkom zijn in de winkel aan het Amelandseplein, levert De Westlandse Tuin ook aan toprestaurants als Las Palmas, Old Dutch, Kaat Mossel, Thoms, Bertmans en Destino. Daarnaast zijn ze vaste leverancier van scheepvaartbedrijven, bedrijfskantines en kinderdagverblijven.

De Vries over AGF Detail in Houten: "Wij maken ieder jaar tijd vrij om de beurs te bezoeken. Er zijn daar altijd vernieuwingen te vinden, nieuwe producten of nieuwe machines. Wij vinden AGF Detail inspirerend en verrassend. En natuurlijk niet te vergeten, je komt daar ook je collega groenteman tegen."

Bron: AGF Detail
Publicatiedatum: