Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Natasja van Angeren: "In een handomdraai een dip met verse producten"

Levarht breidt Tasty & Fresh-lijn uit met guacamole- en salsa-pakket

Tholen - AGF-handelsbedrijf Levarht uit Aalsmeer heeft in samenspraak met enkele klanten haar Tasty & Fresh-exotenlijn uitgebreid met een Guacamole Kit en een Tomaten Salsa Dip. "Het gemak voor de consument staat in deze pakketten centraal. Zij hebben alle verse ingrediënten in één verpakking, met onderop het recept", vertelt Natasja van Angeren, verantwoordelijk voor de marketing van Levarht.



De Salsa dip bestaat uit tomaten, een rode ui, een peper en een limoen. De guacamole wordt daarnaast aangevuld met knoflook en avocado's. "Het is een all-in-one pakket met verse ingrediënten om thuis guacamole of een salsa dip te bereiden", vertelt Natasja. "Met deze introducties willen we laten zien dat lekkere hapjes tijdens het gezellig samenzijn met familie en/of vrienden niet perse uit ongezonde happen of dips hoeft te bestaan. Je proeft de versheid van deze producten".

"De grootste vraag komt nu van de high end-retail in Europa en het Midden-Oosten. Hopelijk breiden we dat snel uit. En het zal niet bij de guacamole en salsa blijven. We blijven samen met onze klanten ontwikkelen, samen naarde consumenten luisteren en hopen binnenkort meer te lanceren in onze Tasty& Fresh lijn", besluit Natasja.

Voor meer informatie:
Natasja van Angeren
Levarht
T +31 297 386622
NvanAngeren@levarht.nl
www.levarht.com