Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Masterclass voor ondernemers in het foodcluster

Food Cluster van de Gemeente Rotterdam organiseert in samenwerking met onderzoekers van de Wageningen Universiteit een masterclass over stad/platteland en de mogelijkheden om als ondernemer optimaal te profiteren van directe afzet in de stad. De masterclass is bedoeld voor ondernemers uit de tuinbouw, akkerbouw en veehouderij.



In een reeks van zeven sessies (gehele dag) tussen 9 september 2016 en 24 maart 2017 gaat u aan de slag om uw business-model te verbeteren en uw toekomstdromen waar te maken. Met behulp van coaching en het doen van veldonderzoek, gaat u op zoek naar nieuwe manieren om uw producten en diensten af te zetten in de stad. Ook gaat u dieper in op de vraag welke mensen van uw product of dienst gebruik maken, wat hun behoeften zijn en hoe u hen het beste kunt bereiken. Studenten van de Hogeschool InHolland zijn aanwezig voor het helpen met verzamelen van de juiste onderzoeksgegevens.

Het programma biedt onder meer een Citytrip Rotterdam Foodstad. Tijdens deze inspiratietour wordt een bezoek gebracht aan vernieuwende food concepten in de stad waaronder: de Fenix Food Factory en Rechtstreex op Katendrecht, Markthal Rotterdam, de Hofbogen, Dak/Schieblock, Slagerij Schell, buurtsupers en restaurants gerund door ondernemers met diverse etnische achtergronden. Ook is er de mogelijkheid om samen met de andere deelnemers van de masterclass een week lang een pop-up shop te runnen in de Markthal in Rotterdam.

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers die produceren binnen een straal van 40 km van Rotterdam. De kosten bedragen € 500 per deelnemer. Aanmelden kan tot 15 augustus.

Kijk hier voor meer informatie over de masterclass
Publicatiedatum: