Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Carl Peeters

Nieuwe CFO Greenyard Foods

Greenyard Foods kondigt aan dat Carl Peeters het bedrijf vanaf oktober 2016 zal vervoegen als Chief Financial Officer. Hij zal ook deel uitmaken van het Greenyard Foods' Leadership Team en zal rechtstreeks rapporteren aan CEO Marleen Vaesen. Carl Peeters heeft een uitgebreide internationale ervaring in verschillende managementfuncties, waaronder in finance.

Na een eerste ervaring bij Agfa, ging Carl Peeters in 1987 aan de slag bij Barco, waar hij tot op vandaag actief is. Hij was er aanvankelijk actief in business development en algemeen management, maar in 2000 nam hij er zijn eerste senior finance rol op, toen hij CFO werd van de divisie BarcoNet die op dat moment een apart beursgenoteerd bedrijf werd. Nadat Barconet in 2002 via een publiek bod was overgenomen, keerde hij terug naar Barco om er aangesteld te worden als Senior Vice President. In 2010 werd hij benoemd tot Group CFO van Barco NV. Carl Peeters heeft een Master in de Toegepaste Economie, en bezit een aanvullend postgraduaat in Business Administration. Verder studeerde hij ook af van het Stanford Executive Program.

CEO Marleen Vaesen zegt over deze aankondiging: "We zijn zeer tevreden dat Carl Peeters Greenyard Foods zal vervoegen als Chief Financial Officer. Carl kan bogen op een heel uitgebreide ervaring in finance en andere managementdomeinen. Hij zal ons managementteam versterken en bijdragen aan de verdere groei van Greenyard Foods tot een unieke wereldwijde speler in fruit en groenten."

www.greenyardfoods.com

Publicatiedatum: