Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Test met Nocospray bij Excellent AGF

Excellent AGF heeft een moderne productielocatie in Tilburg met ISO 22000 certificaat. Wil Jansen, van de Houwers Groep, wordt ingezet als deskundige voor het bewaken van de kwaliteit. Excellent is altijd op zoek naar mogelijkheden om de infectiedruk binnen het bedrijf te verlagen. "De testen hebben aangetoond dat Nocospray een goede aanvulling is op ons reinigingsprogramma", vertelt hij.

Na het eerste weekend was direct duidelijk dat de Nocolyse een significant effect had op de aanwezigheid van micro-organismen. Vóór het toepassen van de Nocospray waren 50% van de onderzochte oppervlakken goed tot zeer goed, na toepassing van de Nocolyse was dit percentage gestegen naar 100% oppervlakken met een score goed tot zeer goed. Op maandagmorgen werden opnieuw op dezelfde plaatsen agar-afdrukken genomen voor verificatie. Het resultaat was evident: 50% meer oppervlakken scoorden 'goed tot zeer goed'.

"Het echte voordeel van deze desinfectiemethode is de verlaging van de infectiedruk in de productieomgeving. Ook het voorkomen van aangroei van schimmel in de luchtkoelsystemen is een groot voordeel."

Lees hier meer referenties over de Nocospray.

Voor meer informatie:
Simpel Desinfecteren
Hugo ter Hoeve
06 54 262 195
hugo@simpeldesinfecteren.nl
Robert Kostrubiec
06 25 084 668
robert@simpeldesinfecteren.nl
simpeldesinfecteren.nl/branches/food/
Publicatiedatum: