Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geworteld in Westland: de geschiedenis van de Best Fresh Group

In het project 'Geworteld in Westland' worden Westlandse familiebedrijven, die minimaal 50 jaar in de regio ondernemen en dus al generaties lang meedraaien in de groenten- en/of sierteelt, uitgelicht. Zoals in onderstaande video de familie Valstar.



Al meer dan 100 jaar geleden was grondlegger van het bedrijf Fulps Vincentinus Valstar stevig aan het ondernemen. Verschillende zoons stapten in het bedrijf, terwijl een andere, Maart Valstar, in 1928 een eigen handelsbedrijf start en daarmee de eerste steen legde van de Best Fresh Group: het begin van een bewogen en gebeurtenisvolle geschiedenis.



Verderop in de video wordt ook ingegaan op de toekomstvisie en -plannen van het bedrijf, waarin duurzame en biologische productie en een zo goed mogelijke samenwerking in de keten met partners om producten op een zo efficiƫnt mogelijke manier bij de consument te krijgen, centraal staan. "Onze groep bedrijven is vorig jaar behoorlijk gegroeid en dat zet zich dit jaar voort. Blijkbaar zitten we op de goede formules. Biologisch en exoten zijn daar kernwoorden in. Als we verder gaan groeien zullen we kijken naar andere productsegmenten, slimme logistieke oplossingen en internetoplossingen", vertelt Mart Valstar in de video.

Bron: Geworteld in het Westland
Publicatiedatum: