Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
153 hectare samen

Agro Care en Kesgro fuseren

Agro Care en Kesgro gaan hun activiteiten samenvoegen. De beide bedrijven kiezen voor deze fusie om hun assortiment te verbreden en daarmee hun klanten beter te bedienen. Na een samenwerking van 20 jaar gaan de bedrijven gezamenlijk verder onder de naam Agro Care. "Deze fusie maakt vervolgstappen beter mogelijk", verklaren de bedrijven. De fusie geschiedt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2016.

Kesgro is in Wieringenmeer gevestigd naast Agro Care en heeft ook nog vestigingen in De Lier (Van Kester & Van Steekelenburg) en Agadir/Marokko (Quality Tomato Marocco). Agro Care heeft vestigingen in Wieringenmeer, Rilland en El Hamma/Tunesië (Desert Joy). De totale teeltoppervlakte wordt 153 hectare, waarvan 123 hectare in Nederland. De ondernemers van Agro Care en Kesgro zien de fusie als een logische stap in de verdere ontwikkeling van hun ondernemingen. "Wij hebben innovatie en samenwerking hoog in het vaandel staan. Deze fusie is dan ook een goede basis voor de toekomst", aldus de ondernemers.

Over het nieuwe Agro Care
Agro Care teelt jaarrond een breed assortiment smaakvolle (tros)tomaten. Bij de keuze van de soorten die in aanmerking komen voor de teelt staan smaak, uiterlijk en houdbaarheid centraal. Het bedrijf luistert continu naar de wensen en behoeften van de consument en volgt trends in gezonde voeding, lifestyle en koopgedrag. Agro Care behoort wereldwijd tot de grootste en meest innovatieve tomatenteeltbedrijven. Het bedrijf heeft een teeltoppervlakte van 153 hectare met vestigingen in Wieringenmeer, De Lier, Rilland, Agadir (Marokko) en El Hamma (Tunesië). Bij het bedrijf werken in totaal 90 medewerkers in vaste dienst, 550 medewerkers op flexibele basis en 250 medewerkers in Marokko en Tunesië. In 2015 bedroeg de gezamenlijke omzet ruim 100 miljoen Euro.
Publicatiedatum: