Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Campagne aubergine op de BBQ weer van start

Vandaag is de primeur van deze zomerse radiospot van de auberginesector. De Nederlandse auberginekwekers, verenigd in A8, inspireren de luisteraars van NPO1, NPO2 en 3FM met een gezonde en lekkere barbecue. Radioman en barbecuefanaat Gerard Ekdom heeft de radiospot ingesproken. Vanaf vandaag tot en met augustus is deze spot bij barbecueweer in de weekenden te horen op de radio.

Heel Nederland grilt
In week 29 t/m 31 vindt de tweede, landelijke stickeractie plaats. Met dank aan de inzet van diverse telersverenigingen worden vele aubergines in deze weken voorzien van een actiesticker. Veel supermarkten werken mee aan deze actie. Op de sticker wordt de nadruk gelegd op de toepassing grillen en wordt verwezen naar een winactie op www.aubergine.nl, waarbij deelnemers kans kunnen maken op drie barbecues.

Voor de auberginekwekers is aubergine en barbecue een logische combinatie. Aubergine is een gezonde en smaakvolle aanvulling op de barbecue naast de bekende vleesproducten. Met de toepassing grillen, geven de kwekers de consumenten een laagdrempelige toepassing om met aubergine aan de slag te gaan en zo ook auberginefan te worden! Bovendien is er in de zomermaanden volop productie van de Nederlandse aubergine.


Publicatiedatum: