Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zilveren erepenning voor scheidend directeur MPS

Burgemeester J. van der Tak heeft op donderdag 23 juni 2016 de erepenning in zilver van de gemeente Westland uitgereikt aan Theo de Groot uit De Lier. De Groot ontving de gemeentelijke onderscheiding ter gelegenheid van zijn afscheid als directeur van MPS.


foto: Gemeente Westland

De MPS-groep ontwikkelt en beheert certificaten op het gebied van duurzaamheid en milieu, en voert certificering uit. De Groot heeft zich daarmee met MPS ingezet voor verduurzaming van de glastuinbouwsector. In eerste instantie in de jaren negentig van de vorige eeuw op lokaal niveau, maar al snel groeide de certificering uit tot nationaal niveau en ook internationaal niveau. Daarmee heeft De Groot een bijdrage geleverd aan de reputatie van Westland als internationaal kenniscentrum voor de mondiale glastuinbouw.

De erepenning in zilver wordt toegekend aan personen die zich gedurende ten minste 12,5 jaar, bijzondere omstandigheden daargelaten, uitzonderlijk verdienstelijk en veelzijdig hebben ingezet voor de gehele streek (het Westland), meerdere organisaties/verenigingen op maatschappelijk, cultureel, sportief of economisch gebied.


Meer informatie:
MPS
www.my-mps.com


Publicatiedatum: