Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inhoudelijke kennis van Europese voedselwetgeving opdoen

Nieuw: Cursus over Voedselwetgeving

Bent u bekend met de actuele kennis op het gebied van Europese voedselwetgeving en kunt u de verschillende verordeningen vertalen naar de praktijk? Food Law Academy organiseert in samenwerking met N&S Academy de cursus voedselwetgeving. De cursus wordt geleid door Prof. mr. dr. Bernd van der Meulen, Wageningen University. De Food Law Academy is een joint venture van Wageningen Academy en het European Institute for Food Law. De cursus biedt een sterk inhoudelijk aanbod met een praktische inslag.

Tijdens de cursus worden de algemene onderdelen van het levensmiddelenrecht behandeld. Onderwerpen als de algemene levensmiddelen verordening (General Food Law), levensmiddelenhygiëne, microbiologische verontreinigingen, chemische contaminatie, etikettering, import, novel foods en aansprakelijkheid komen aan bod. De onderwerpen van de cursus worden door verschillende specialisten ingeleid, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en praktijk.

Na de cursus beschikt u over verdiepend inzicht op het gebied van Europese voedselwetgeving.

Voor meer informatie:
Nicky de Wildt
N&S Quality Consultants B.V.

W: www.ns-quality.nl
E: nwi@ns-quality.nl
M: +31 (0)6 5320 5702
T: +31 (0)418 57 58 59
Publicatiedatum: