Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe 66-gaats aardbeientray voor doordragers

Beekenkamp Verpakkingen heeft een nieuwe 66-gaats aardbeientray voor de opkweek van doordragende aardbeienplanten. De 66-gaats tray, type 7316, heeft een vierkante 60cc cup.


Doordragende planten beginnen compact. Daarom hebben ze slechts een cup met kleine inhoud nodig. De kleine cup inhoud van de 66-gaats maakt dat de planten beter hanteerbaar zijn, zodat water en meststoffen vaker ververst kunnen worden. De 66-gaats tray heeft een ideale hoogte om zo verontreiniging met bodemziekten en schimmels te voorkomen. De tray is zo ontworpen dat de cups minstens 50mm boven de grond staan. Zelfs op een vloer die minder gelijk loopt, raken de cups de grond niet.

De 66-gaats trays zijn stapelbaar met afmetingen van 600 x 400 x 118 mm. Deze standaard afmetingen bieden grote voordelen bij het gebruik van bestaande automatiseringssystemen voor vullen, stapelen, ontstapelen en sorteren. De tray is gemaakt gemaakt van Polypropyleen. Hierdoor zijn de aardbeientrays stoombaar zodat u ieder jaar schoon kunt beginnen. De trays zijn geschikt voor jarenlang gebruik.

Bent u geïnteresseerd in deze nieuwe stapelbare 66-gaats aardbeientray? Bezoek dan Beekenkamp Verpakkingen op de Fruit Focus, stand 224 of neem contact op met:

Jerry Arkesteijn
Beekenkamp Verpakkingen B.V. 
Korte Kruisweg 157 
2676 BS Maasdijk 
T: 0031-(0)174 – 52 61 00 
Publicatiedatum: