Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
contract tot 2025

Hollander Barendrecht en PLUS Retail verlengen samenwerking

De directies van Hollander Barendrecht en PLUS Retail hebben vandaag hun handtekening gezet onder een vernieuwd contract. Hierdoor zijn beide partijen tot 2025 aan elkaar verbonden. Hollander Barendrecht en PLUS Retail werken al vanaf 2008 nauw samen. Hollander wordt als logistiek serviceprovider ingezet om verse en gekoelde producten naar ruim 260 PLUS supermarkten te distribueren.



Samen investeren in de toekomst
Met de verlenging van het partnership met Hollander onderstreept PLUS Retail het belang van Vers/AGF. De afgelopen jaren heeft PLUS Retail een structurele groei doorgemaakt. Dat vraagt ook bij Hollander Barendrecht continu optimalisatie van de operationele processen om de kwaliteit en beschikbaarheid van versproducten te borgen. Met de verlenging van het contract zetten beide organisaties gezamenlijk de volgende stap in maximale ketenbesturing om uiteindelijk de consument een zo vers mogelijk product te leveren.

Hollander Barendrecht, een dochterbedrijf van The Greenery is als supply chain partner voor PLUS Retail verantwoordelijk voor de distributie van verse en gekoelde producten naar supermarkten in Nederland. Naast opslag en distributie levert Hollander toegevoegde waarde door verschillende verbeterprogramma's, ketenprojecten en supply chain activiteiten. Deze dienstverlening sluit aan bij de retailstrategie van The Greenery.

Publicatiedatum: