Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruitige EK-vlaggen

Groentezaak Mabel's Produce uit het Britse Redland ging aan de slag met groenten en fruit om het Europees Kampioenschap Voetbal een feestelijk tintje te geven.



Mabel's Produce heeft beloofd groente-en fruitvlaggen te maken van alle deelnemende landen en deze op Instagram te posten. De creatieve ontwerpen zijn van de hand van Tom Weeks, die vertelt dat het gebruik van cherrytomaten een uitkomst is bij het uitvoeren van zijn creaties. "Ik bedacht me dat het een originele manier zou zijn om het assortiment van Mabel's Produce onder de aandacht te brengen. Bovendien zorgen de vlaggen voor een feestelijke versiering van de zaak, waarbij we inspelen op de Britse voorliefde voor zowel voetbal als woordspelingen over groenten en fruit," vertelt Tom.

"Ik heb nog maar twee vlaggen gemaakt. Het uitkiezen van de geschikte groenten en fruit kost me ongeveer 20 minuten. Vervolgens moet ik deze nog volgens het juiste ontwerp rangschikken zodat de vlag lijkt op het origineel."




"Het wapen van Spanje was moeilijk na te bootsen. Vandaar dat ik het vervangen heb door een Spaanse ui."

Melanie Hill, eigenaresse van Mabel's Produce vertelt dat Tom een perfectionist is en nu al ideeën aan het bedenken is voor de aankomende Olympische Spelen. 
Publicatiedatum: