Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

20 juni: kansenseminar Landbouwsector Peru

Op 20 juni 2016 vindt het Kansenseminar Landbouwsector Peru plaats in Anthura BV in Bleiswijk van 14:30 tot 18:00. Als je actief bent in de landbouwsector of graag zaken wilt doen in Peru, dan kun je in dit seminar informatie krijgen over de handelsmogelijkheden, kansen en uitdagingen in de Peruaanse landbouwsector. In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert PSPS Consultants dit evenement.

Goede reputatie Nederland
De afgelopen 5 jaar steeg de Peruaanse export van verse groenten en fruit van 800 euro miljoen naar bijna 2 miljard euro. Een kwart daarvan verhandelt men via Nederland. Dit heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van Peru. Daarom biedt het land veel kansen voor Nederlandse ondernemers en kennisinstellingen. Nederland heeft door haar innovatieve oplossingen een uitstekende reputatie op landbouwgebied.

Seminar

Deze bijeenkomst is ter voorbereiding op de handelsmissie naar de ExpoAlimentaria in Peru. Deze vindt plaats van 25 september tot 1 oktober 2016. RVO.nl organiseert de missie voor de zevende keer. Tijdens dit seminar krijgt u onder andere informatie over deze handelsmissie en beursdeelname.

Bekijk het programma van het Kansenseminar landbouwsector Peru hier. Aanmelden kan digitaal. U kunt zich digitaal aanmelden voor dit seminar.

Voor meer informatie
PSPS Consultants
Nora van der Horst
T: +31 (0)70 322 9006
E: vdhorst@pspsconsultants.nl
Publicatiedatum: