Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe innovatieve salade met allerlei soorten groenten

McDonalds houdt gezonde koers aan

McDonalds nieuwe salade bevat rode bladsla en knapperige wortelkrullen in combinatie met gehakte romeinse sla, baby spinazie en baby boerenkool. McDonalds krijgt haar rode en groene sla van Taylor Farms, Fresh Express, Ready Pac en McEntire Produce. Vorig jaar ging het fastfood bedrijf over van het gebruik van ijsbergsla in de salades naar een meer voedzame mix, zegt Andrew Williams, directeur product management bij Fresh Express.

Williams: "IJsbergsla is sinds de jaren 1930 een hoofdbestanddeel van salades geweest, maar McDonald's heeft naar haar salades gekeken en besloot dat het nodig was om te innoveren door meer smaak en voedzame ingrediënten toe te voegen. We zien in de sector als geheel ook een enorme verschuiving naar boerenkool, rucola en spinazie." Het grootste deel van de sla voor McDonald's wordt tijdens de zomer in Salinas Valley in Californië geoogst en tijdens de winter in Yuma, Arizona.

McDonalds is begin vorig jaar begonnen met het aanbieden van salades als een alternatief voor friet in combinatiemaaltijden, als onderdeel van de samenwerking met Alliance for a Healthier Generation.

Bron: foodbusinessnews.net
Publicatiedatum: