Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
gros export naar Europa en Noord-Amerika

Uitbreiding Israëlische basilicumkas

Volgens Tzahi Mordechai van Genesis Premium Herbs heeft de combinatie van het klimaat van de bekende Jordaanvallei en unieke technologie en groeimethodiek geresulteerd in unieke, aromatische, vers gesneden basilicum met een opmerkelijke houdbaarheid.



"We zijn nu al twee jaar bezig met ons project en we hebben het allemaal bereikt met het laagste gebruik gewasbeschermingsmiddelen op de markt." De afgelopen twee jaar heeft het bedrijf met succes producten geƫxporteerd naar klanten in Europa en Noord-Amerika. "Wij bieden een productverscheidenheid van 20 gram zakken tot dozen los product van 1kg en 3 kg."



Genesis Premium Herbs bood vorig jaar jaarrond basilicum aan eersteklas kopers in Europa en Noord-Amerika. "Aangemoedigd door de positieve feedback van de markt, zijn we begonnen met het uitbreiden van onze teelt- en productiecapaciteit door de implementatie van nieuwe en verbeterde technologieƫn en teeltmethoden."



Nieuw project
"Ons volgende project is bieslook dat onze unieke, volledig geautomatiseerde teeltwijze zal integreren met onze gloednieuwe innovatieve technologie, die het mogelijk maakt volledig geautomatiseerd te oogsten, sorteren en verpakken."

Voor meer informatie:
Tzahi Mordechai
Genesis Premium Herbs
office@genesis-premium-herbs.com



Publicatiedatum: