Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paul Coset 40 jaar bij De Groot Fresh Group

Het was in 1974 dat Paul Coset naar Gebr. de Groot in Kerkdriel ging voor een bijbaantje. Nadat de toenmalige directeuren Marius en Leonard De Groot zijn handen hadden bekeken kon hij direct dezelfde dag aan de slag. Alle vrije uurtjes na schooltijd en de vakanties benutte Paul om wat bij te verdienen. Nadat Paul de LTS had afgerond, is hij op 1 juni 1976 in dienst getreden. Samen met circa 10 collega's moest Paul onder andere bestellingen klaarzetten, in de productie werken en bananen in de cel stapelen.



De Groot groeide en is in 1984 naar de huidige locatie in Hedel verhuisd. In 1991 is Paul begonnen als magazijnverkoper bij de afdeling Fruit Pick Up, wat hij op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier doet. In deze 40 jaar diensttijd heeft Paul veel veranderingen binnen het bedrijf meegemaakt, zo is de administratie op papier verdwenen en gaat alles nu via de computer, het assortiment is veranderd van nationaal naar internationaal, het aantal collega's is gegroeid van 10 naar ruim 150 personen, de schuur is een ultra modern pand geworden en speciaal op 1 juni is de nieuwe verkoopruimte van Paul met uitzicht op de A2 geopend.

Ben en William de Groot (de derde generatie) zijn erg blij met Paul, feliciteren hem met dit jubileum en hopen dat hij met plezier blijft werken tot hij bij de vierde generatie met pensioen kan.
 
Wilt u Paul feliciteren, dan kunt u hem per mail of telefoon bereiken.
E: paul@vandommele.nl
T: +31 (0)6 53601286
Publicatiedatum: