Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beglazing van start bij Kwekerij Willem Annapolder

Ook in Kapelle wordt er flink gebouwd. Seasun breidt daar uit met 12,7 hectare. In de kas komen tomaten te staan en komt belichting te hangen. 





In de kas komen drie soorten tomaten te staan en wordt met een WKK elektriciteit opgewekt. De kas heeft een tralie van 8 meter, gootlengte van 305,56 meter en een kolomhoogte van 6,93 meter. Er komt diffuus glas met AR-coating op te liggen. In oktober moeten de planten erin. Om dat te realiseren wordt er flink doorgewerkt. Volgens de bouwers betreft het kas die ultiem is doordacht. "En waarbij we alle voorzieningen zo goed mogelijk hebben doen aansluiten bij vraag om zo efficiƫnt mogelijk tomaten te kunnen telen."





De bouw van de kas is inmiddels gerealiseerd. De beglaasploegen zijn momenteel aan het beglazen en ook de partijen scherm/verwarming en water&elektra hebben hun uitrusting neergezet.





Seasun verzorgt de eigen afzet. Onder het label Esly produceren ze troscherry's, losse en middeltrostomaten, vleestomaten en vier kleuren paprika. Onder de merken Ruby, Rosy en Gracy leveren ze daarnaast nog een aanbod snacktomaten.