Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zoete puntpaprika geliefd op Libelle Zomerweek

Van 23 t/m 29 mei stond Rijk Zwaan met een eigen stand op de Libelle Zomerweek op Almere Strand. De bezoekers waren erg gecharmeerd van de zoete smaak en veelzijdigheid van de puntpaprika 'Sweet Palermo'. Rijk Zwaan wil de herkenbaarheid van dit label onder consumenten vergroten en bereikte nu in één week duizenden vrouwen.



"De Libelle Zomerweek trekt veel bezoekers, dus voor ons was dit één groot consumentenpanel", vertelt Maarten van der Leeden van Rijk Zwaan Nederland. "We hebben de rode en gele variant van Sweet Palermo laten proeven. Veel bezoekers zijn bekend met de zoete puntpaprika, omdat de rode Sweet Palermo verkrijgbaar is bij een aantal supermarktketens. De gele variant, een mooie en smaakvolle paprika, is binnenkort ook te koop. De bezoekers waren verrast door de zoete smaak en mooie kleur. Ook de telers zijn erg enthousiast. Wij zijn ervan overtuigd dat een echte smaakpaprika in het winkelschap echt een essentiële toevoeging is. Rijk Zwaan blijft werken aan nieuwe kleuren en vormen met als doel diversificatie in het paprikaschap."



Voor meer informatie:
Rijk Zwaan
Burgemeester Crezéelaan 40
2678 KX De Lier
T +31 174 532 300
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl
www.rijkzwaan.nl
Publicatiedatum: