Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CRU opent tweede belevingsmarkt in Wijnegem

Een jaar na de opening van CRU Overijse blijkt deze overdekte versmarkt van Colruyt Group een succes. Op 28 mei opende de tweede CRU vestiging in Wijnegem zijn deuren voor groot publiek.



Unieke locatie

CRU Overijse was een testproject dat een schot in de roos bleek. Het eerste jaar luisterden ze veel naar de klanten en op regelmatige basis werden de zaken scherp gesteld. Intussen ging CRU op zoek naar een nieuwe locatie. De oude Mouterij aan het Albertkanaal bleek de juiste plaats.



Kunst- en antiekhandelaar Axel Vervoordt nam de oude fabrieksgebouwen flink onder handen en doopt zijn project met de naam "Kanaal". Het woon- en werkcomplex is uniek en eigenzinnig gezellig ondanks zijn strak, industriële karakter. Het complex draait om een verhoogde levenskwaliteit door wonen, werken, diensten en cultuur samen te brengen. En laat het nu net die levensgenieter zijn die CRU wil aanspreken. CRU wil de meerwaardezoekers pure producten laten ontdekken in een versmarkt waar alles draait om smaak, beleving en authenticiteit. Genieten van het alledaagse maar dan wel op zoek gaan naar het beste daarin.



Pure producten

CRU wil zijn producten op een pure manier presenteren. De koper moet weten wat hij eet en de authentieke smaak proeven zonder dat er extra behandelingen of toevoegingen aan te pas zijn gekomen. Zo is het vlees bij CRU 'lekker eenvoudig, zoals het is'. De vleesbrochettes zijn bijvoorbeeld niet gemarineerd maar bestaan wel uit verschillende versnijdingen. Zo kan je bij de varkensbrochettes niet alleen de ham proeven, maar ook de carré, de spiering en het spek. Lekker eten hoeft niet hoogstaand of elitair te zijn maar gewoon goed zoals een croissant die naar echte boter proeft, verse vis gefileerd voor de ogen van de klant of de smaak van artisanale mosterd.



www.cru.be


Publicatiedatum: