Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in samenwerking met IFPS tijdens ASIA FRUIT LOGISTICA.

Nieuwe conferentie over AGF en technologie

International Federation for Produce Standards (IFPS) slaat de handen ineen met Asia Fruit Logistica voor SMART Horticulture Asia: de allereerste conferentie over Informatiemanagement, Standaarden & Technologie voor de AGF-sector van Azië.

Informatie-uitwisseling is de basis voor een veilige, efficiënte, effectieve en duurzame AGF-keten. Keteninformatie from farm to fork vormt de basis van de internationale groenten- en fruit handel. In deze context zijn standaarden voor voedselveiligheid, productidentificatie (zoals PLU) en keteninformatiemanagement van essentieel belang.

Om informatie-uitwisseling in AGF in de toekomst te verbeteren, ondersteunt de International Federation for Produce Standards (IFPS) ASIA FRUIT LOGISTICA met de lancering van SMART Horticutlure Asia: een nieuw, high-level, forum dat zich focust op informatiemanagement, standaarden en technologie. Binnen IFPS werken handel, telers en standaardisatie-organisaties namens de AGF-sectoren van Zuid Amerika, Noord Amerika, Europa en Oceanië samen aan de ontwikkeling en waarborging van productidentificatie en keteninformatie in de managementstandaarden van de internationale groenten- en fruithandel.

"Azië heeft een gigantische consumentenmarkt en is ook een hele grote producent van verse groenten en fruit" aldus Ed Treacy, voorzitter van IFPS. "IFPS staat open voor samenwerking met telers, handel en hun partners in Azië om informatie en kennis te delen wat betreft standaarden evenals best practices uit de AGF-keten. SMART Horticulture Asia in Hong Kong wordt een uniek evenement waar internationale netwerken voor AGF-standaarden tot stand komen".

Deze nieuwe 1-dags conferentie vindt plaats op donderdag 8 september 2016 tijdens ASIA FRUIT LOGISTICA, de meest vooraanstaande handelsbeurs van Azië, van 7-9 september 2016 te vinden in Hong Kong's AsiaWorld-Expo.

"Wij zijn verheugd dat IFPS ons ondersteunt in deze conferentie. IFPS beschikt over een uitstekend netwerk van internationale ledenorganisaties en een schat aan expertise. SMART Horticulture Asia biedt een unieke ervaring om informatie en kennis uit te wisselen tussen alle continenten en vanuit alle hoeken van de AGF-wereld", aldus Will Wollbold, Commercial Director bij Global Produce Events GmbH, de organisator van ASIA FRUIT LOGISTICA.

Meer informatie:
www.asiafruitlogistica.com
www.smart-horticulture.asia
Publicatiedatum: