Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer Chinese sugarsnaps en peulen om aan vraag Europa te voldoen

"Onze verpakkingsfaciliteiten verwerken sinds het einde van april meer dan 20 ton aan sugarsnaps en verse peulen per dag. We plukken, selecteren en verwerken de sugarsnaps en peulen voordat ze worden geëxporteerd. Elke week hebben we 110 ton geëxporteerd," aldus Monica van Luscious Fresh.
 
"Elke week sturen we nu 6 tot 7 containers naar Europa. Een aantal containers gaan naar Canada, Australië en andere landen. In totaal exporteren we zo 10 containers per week. Onze stafleden werken er hard aan om aan de vraag tegemoet te kunnen komen. We moesten een aantal ladingen met drie of vier dagen uitstellen, omdat we niet in staat waren om al het werk in te halen."
 
"Onze luchtvrachtladingen naar Europa zijn dit seizoen significant toegenomen. We hebben nu ongeveer 50 ton per luchtvracht geëxporteerd. We zijn erg blij met de weersomstandigheden. Er is af en toe sprake van wat lichte neerslag, maar dat heeft onze oogst niet aangetast. Het seizoen begon pas vrij laat aan tempo te winnen wegens het koude weer eerder dit jaar, maar het is nu in volle gang. Aan het begint oogstten we 10 ton per dag, wat nu is uitgegroeid tot 22 tot 23 ton per dag."





Stafleden selecteren en verpakken verse sugarsnaps en peulen


Toename in productie
"Het eerste weekend van mei had een nationale feestdag, waardoor onze medewerkers kans hadden om uit te rusten. Sindsdien zijn we op volle kracht aan het werk. Eerder lanceerden we een internationale marketingcampagne. We trekken nu meer kopers aan uit Europa en andere landen. Daarom hebben we onze productie van peulen en suikererwten in China uitgebreid. We zijn nu bezig om ons areaal te vergroten, zodat de totale productie kan worden opgevoerd. Dit jaar begonnen we in februari en maart eerder met ons exportseizoen dan normaal. Het huidige aanbod zal doorlopen tot begin juni."

"We bereiden ons voor op een tweede exportronde van augustus tot december om de Europese markt te voorzien. We hopen dat het weer meewerkt. Verder gaan we door met het ontwikkelen van onze teeltmethodes en standaarden voor de toepassing van gewasbeschermingsmiddelen. Ook zoeken we actief naar nieuwe partners."

Sugarsnaps die verpakt worden en gereed worden gemaakt voor koeltransport



 





Voor meer informatie:
 
David Yang
Luscious Fresh Co Ltd
http://www.lusciousfresh.com/ 
info@royalfresh.com.au 
 
Monica
Luscious Fresh Co Ltd
monica@lusciousfresh.com
T: +86 532 8091 4977+86 532 8091 4977
 
You'll need Skype CreditFree via Skype
Publicatiedatum: